nieuwsNIEUWS
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van E-RIHS.nl en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten.

E-RIHS nieuwsbrief
* indicates required

SAVE THE DATES

E-RIHS PARTNERMIDDAG
Donderdag 22 juni 2023
> meer info

Academy Events
Op de Iperion staan interessante bijeenkomsten en lezingen aangekondigd.

> website Iperion

IPERION HS vragenlijst
IPERION HS heeft een vragenlijst samengesteld om de gemeenschap van studenten en professionals die geïnteresseerd zijn in elk gebied van onderzoek naar cultureel erfgoed beter te begrijpen.
Of u nu wel of niet werkt in onderzoek, de academische wereld, de priv├ępraktijk of openbare instellingen, uw antwoorden zijn cruciaal. De vragenlijst hoeft u niet te onthullen welke persoonlijke gegevens dan ook, en het duurt minder dan 10 minuten om te reageren.
>> naar vragenlijst


E-RIHS PARTNERMIDDAG
Donderdag 22 juni 2023
Collectie Centrum Nederland | CC NL
Verbindingsweg 1, Amersfoort


Op 22 juni 2023 ontmoeten specialisten uit wetenschap en erfgoed elkaar tijdens de tweede partnerbijeenkomst van E-RIHS.NL. Deelnemers worden bijgepraat over de stand van zaken van E-RISH en hoe dit platform voor wetenschappelijk erfgoedonderzoek verder ontwikkeld wordt in Nederland en Europa. Daarnaast worden deelnemers uitgenodigd om hun eigen onderzoeksplannen, vraag of aanbod te presenteren, waarin zij op zoek zijn naar samenwerking of waarbij de inbreng van andere disciplines kan leiden tot een projectvoorstel. Voor de liefhebbers is er een rondleiding door CCNL, het unieke gezamenlijke depot van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed | RCE, Rijksmuseum, Paleis Het Loo en Het Nederlands Openluchtmuseum.